Win jouw gemiste feestje!

Iedereen verdient een leuke verjaardag!

Een lekkere taart, cadeautjes, gezellig bezoek en een geweldig partijtje. Verjaardagen zijn voor kinderen natuurlijk de leukste dagen in hun leven! Helaas is het met de huidige maatregelen een stuk lastiger geworden om een cool kinderfeestje te organiseren en het samen met alle vriendjes en vriendinnetjes te vieren.

 

Daarom maak je bij ons kans om hun gemiste verjaardag in te halen bij Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam! We verdelen 5 Spelen en Smullen arrangementen (voor maximaal 8 personen) onder alle kids die jarig zijn tussen 16 maart en 28 april, uiteraard in te wisselen als we weer open zijn. Tijdens het feestje kun je de hele dag spelen in het speelparadijs, skaten in Roller Planet én ga je eten en drinken in de originele Smulbus. Hoe leuk is dat?

Zo kunnen kids dit jaar toch nog een geweldige verjaardag vieren met een superleuk kinderfeestje! Ken jij iemand die jarig is tussen 16 maart en 28 april, en maximaal 12 jaar (geworden) is? Geef je dan snel op met onderstaande knop en vul de gegevens in. Opgeven kan tot 19 april. Hopelijk zien we jullie dan snel met het leukste feestje in het speelparadijs! 

Lachende kinderen bovenin de smulbus om te gaan eten tijdens een kinderfeestje

Meer info over het speelparadijs

speelparadijs

Wat is er te doen?

Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam is zo groot dat het je
werkelijk begint te duizelen.
Waar moet je beginnen? 

Tarieven

Kom jij lekker een dagje spelen bij Jimmy’s Speelparadijs? Gezellig, je bent altijd welkom!

Kleurplaat

Kom jij binnenkort naar Jimmy’s Speelparadijs? Dan vinden we het extra leuk als je ons verrast met een mooie kleurplaat.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00