Bleekemolens Race Planet

Maak een leuke dag nog leuker!

Jimmy’s Speelparadijs deelt het pand met Bleekemolens Race Planet Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk om een dag spelen bij Jimmy te combineren met de activiteiten bij Race Planet, zoals karten, bowlen en lasergamen. Bekijk snel de mogelijkheden.

Bowlingbaan van Bleekemolens Race Planet in Amsterdam bij Jimmy's Speelparadijs.

Bowlen

De bowlingbanen van Bleekemolens Race Planet zijn helemaal in discosfeer. Kom naast het spelen in het speelparadijs ook een balletje gooien. Speciaal voor kinderen zijn er bumpers en afrolrekken beschikbaar, zodat het net wat makkelijker wordt om een strike te gooien. Kijk voor meer informatie op raceplanet.nl.

Karten

De indoor kartbaan van Bleekemolens Race Planet biedt kinderen de kans om hun eerste meters op het asfalt te maken. Vanaf 8 jaar (minimaal 1,35 meter) mogen kids in de kinderkarts stappen om rondjes op de kartbaan te rijden. Kijk voor meer informatie op raceplanet.nl.,

kinderkarts tijdens een arrangement bij van Jimmy's Speelparadijs bij Bleekemolens Race Planet
Lasergame arena met helikopter bij Race Planet

LAsergamen

Een donkere ruimte, sluipend langs de muren en dan ineens een lichtflits langs je heen. Zoek snel dekking en val aan! Laser Planet is de allercoolste lasergame arena van Nederland. Bij Bleekemolens Race Planet kun je een spannende lasergame tussen twee teams beleven. Kijk voor meer informatie op raceplanet.nl.

Over Bleekemolens Race Planet

Bleekemolens Race Planet opende in 1993 de eerste indoor kartbaan van Europa. Inmiddels is het gegroeid tot een grote speler in de entertainment wereld met twee kartbanen, bowling, lasergamen en Race Experiences op Circuit Zandvoort. De jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, feesten en incentives zorgen ervoor dat Bleekemolens Race Planet de meest ervaren partner is.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00