Tickets

Entree Jimmy’s Speelparadijs

Kom lekker spelen!

Some description text for this item

Icon
Gratis

0 jaar

Icon
10,-

1 t/m 12 jaar

Icon
3,-

Vanaf 13 jaar en volwassenen

Boek online om zeker te zijn van je toegang en teleurstellingen te voorkomen, maar zonder vooraf te boeken ben je natuurlijk ook van harte welkom. Maar onthoud: vol=vol. Let op: klik bij je online boeking bij ‘Kies je tijden’  op de witte balk om de hele dag te selecteren. Je kaartje is de hele dag geldig.

Kinderfeestjes

Wil jij een onvergetelijk verjaardagsfeestje vieren bij Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam? Dat kan! Kom met je vriendjes en vriendinnetjes lekker spelen en combineer dit met bowlen, lasergamen of karten (8 jaar en een minimumlengte van 1,35 meter) op dezelfde locatie bij onze buren Bleekemolens Race Planet. Na afloop eten jullie lekker een kidsmenu met frietjes, minisnacks, een drankje en een ijsje. Of heb je liever poffertjes? 

De jeugdarrangementen gelden vanaf 4 kinderen (zaterdag en zondag vanaf 6 kinderen). Net zo enthousiast als wij geworden? Druk dan snel op de knop hieronder om alle feestjes te bekijken en te boeken!

kinderen eten patat friet en snacks op het terras tijdens feestje

Jimmy’s Speelparadijs prijzen

Kom jij lekker een dagje spelen bij Jimmy’s Speelparadijs? Gezellig, je bent altijd welkom! Wij adviseren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen, maar zonder vooraf te boeken ben je natuurlijk ook van harte welkom. Wil je naast spelen ook karten? Of lasergamen? Klik dan op de knop ‘Combikaarten‘ om te kijken welke activiteiten je kan combineren met het spelen. Daarnaast vind je in onze webshop de leukste cadeaus. Wees ervan bewust dat Jimmy’s Speelparadijs alleen pin en creditcard accepteert, geen cash. Wel heb je muntjes nodig voor bijvoorbeeld de automaten. 

Kinderen hebben plezier op helling van schuim in het Klimkasteel

Veilig spelen

Veilig en verantwoord kunnen spelen is voor ons net zo belangrijk als plezier maken. Daarom zijn al onze attractie gekeurd door het NVWA. Daarnaast is er personeel aanwezig met BHV- en EHBO-diploma’s. Zo kun jij met een gerust hart jouw kinderen laten spelen bij Jimmy’s Speelparadijs. Wel zijn er een aantal huisregels om de indoor speeltuin leuk en gezellig te houden.

Karaoke voor kids!

De leukste karaokebar van Nederland, speciaal voor kinderen! Zing de leukste nummers mee. De ruimte is exclusief voor jullie, dus laat je gaan! Leuk voor kids, en stiekem ook voor volwassenen.

Prijs:

  • Halve sessie: € 12,50
  • Hele sessie: € 24,95

Sessies duren 55 minuten.

Kinderkaraoke voor kinderen bij Jimmy's Speelparadijs in Amsterdam.

webshop

Geef een dag spelen bij Jimmy's Speelparadijs cadeau!

Some description text for this item

Icon
10,-

Cadeaubon Jimmy's Speelparadijs

Icon
90,-

Jimmy's 10-rittenkaart

Race Planet Combikaarten

Combineer een dag lang spelen met karten, lasergamen of bowlen. Jimmy’s Speelparadijs deelt het pand met Bleekemolens Race Planet, waardoor je een dagje uit of feestje nog leuker kunt maken. Bowlingbanen worden per uur aangeboden. Hieronder vind je de voordelige combikaarten van spelen in de indoor speeltuin van Jimmy’s Speelparadijs en een activiteit van Bleekemolens Race Planet.

Icon
19,50
Combikaart

Spelen & Lasergamen

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij Bleekemolens Race Planet in Amsterdam een lasergame doen van 12 minuten en een dag onbeperkt spelen in het mega indoor speelparadijs van Jimmy.

 

Icon
27,50
Combikaart

Spelen & Karten

Naast onbeperkt spelen in de mega indoor speeltuin van Jimmy, kunnen kinderen vanaf 8 jaar ook een kartheat van 10 minuten rijden bij onze buren Bleekemolens Race Planet.

  • Minimum leeftijd: 8 jaar
  • Minimum lengte: 1,35 meter

Icon
35,-
Combikaart

Spelen, Karten & Lasergamen

Ga een dag helemaal los! Onbeperkt spelen bij Jimmy’s Speelparadijs, een kartheat van 10 minuten bij Bleekemolens Race Planet én 12 minuten lasergamen.

  • Minimum leeftijd: 8 jaar
  • Minimum lengte: 1,35 meter

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00