Wat is er te doen?

Zoveel attracties om te klimmen, klauteren, glijden en springen.

Om het leukste indoor speelparadijs van Amsterdam te kunnen zijn, moet er natuurlijk wel wat leuks te doen zijn. Daarom heeft Jimmy’s Speelparadijs een heleboel attracties waarin je optimaal kunt klimmen, klauteren, springen, rijden en glijden. Alle attracties zijn gekeurd door het NVWA, zodat spelen bij Jimmy veilig gebeurt. Ook kun je gratis rolschaatsen bij Roller Planet! Bekijk hieronder snel onze attracties! 

Meisje glijdt van de Klautertoren bij Jimmy's Speelparadijs
Rennende kinderen in het Klimkasteel van Jimmy's Speelparadijs

Klimkasteel

In het grote klimkasteel van Jimmy ben je een stoere ridder of knappe prins(es). Klim eindeloos door de lange gangen van het kasteel of glij supersnel van de grote glijbaan. Heb je het harnas al zien staan?

Klautertoren

Durf jij om helemaal tot de top van de klautertoren te klimmen om daarna naar beneden te glijden? Klim pijlsnel de steile wand op en geniet van het uitzicht vanaf de hoge uitkijktoren. Daarna kun je aan alle kanten weer omlaag glijden.

Klautertoren van Jimmy's Speelparadijs met spelende kinderen die omhoog klimmen en naar beneden glijden.
Met de monorail van Jimmy's Speelparadijs ontdek je het hele speelparadijs van boven

Monorail

De lange monorailbaan gaat door het hele speelparadijs. Door zelf te trappen ga je vooruit. Net als een fiets, maar dan helemaal bovenin de lucht. Vanuit de monorail heb je een mooi uitzicht over alle attracties en kun je alvast bedenken waar je hierna in gaat spelen.

Roller Planet

Roller Planet is de grote rollerskatebaan van Jimmy waar het elke dag roller disco is. Bind je rolschaatsen onder, laat je beste moves zien en ga lekker los op de muziek. Op één been schaatsen, rondjes draaien of allebei tegelijk, niets is te gek! Bij Jimmy’s Speelparadijs kun je tot 17:00 los op de rolschaatsbaan. Kijk voor meer informatie op rollerplanet.nl.

Logo van Roller Planet, om te komen rolschaatsen bij Jimmy's Speelparadijs
Jongens rijden op de snelle skelterbaan bij Jimmy's Speelparadijs

Skelterbaan

Met de toffe skelters kom je in de wondere wereld van Jimmy. Trap met de skelter de baan rond en zie wat je allemaal onderweg tegenkomt. Natuurlijk moet je wel de borden volgen om de goede weg te volgen.

KARAOKEBAR

In de supercoole karaokebar kun je de leukste liedjes meezingen! De ruimte is helemaal alleen voor jullie, dus laat je lekker gaan. Leuk voor kinderen, maar stiekem ook heel leuk voor volwassenen!

 

Kinderkaraoke voor kinderen bij Jimmy's Speelparadijs in Amsterdam.
Peuterhoek van Jimmy's Speelparadijs waar de jongste kinderen kunnen spelen

Peuterhoek

Voor de kleinsten is de peuterhoek de place to be! Met het klimtoestel en de loopfietsjesbaan hebben ze hun eigen speelparadijs bij Jimmy. Daarnaast zorgt de overzichtelijke indeling en afscherming voor een vertrouwde speelplek voor peuters. 

Springkussen

De klimwand maakt dit springkussen extra speciaal. Spring een weg naar het midden en klim door naar de auto op de top. Houd jij het vol? Daarna kun je weer zo hoog mogelijk springen op het kussen.

Jongen klimt op de klimwand van het springkussen bij Jimmy's Speelparadijs.
Kinderen voetballen in de pannakooi van Jimmy's Speelparadijs

Pannakooi

In de grote pannakooi kun je een goed potje voetballen. Maak een paar goede moves, schiet en scoor! Ook kun je de basketbal pakken en laten zien hoe goed je kunt gooien. Versla jij het andere team? 

Smulbus

Elk kinderfeestje is compleet in de echte Engelse dubbeldekker van Jimmy. Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit, geniet van een lekkere verjaardagstaart en kom lekker wat eten na uren spelen. Voor de mogelijkheden, bekijk de feestjes en arrangementen.

Lachende kinderen bovenin de smulbus om te gaan eten tijdens een kinderfeestje
Bowlingbaan van Bleekemolens Race Planet in Amsterdam bij Jimmy's Speelparadijs.

Activiteiten bij Race Planet

Omdat Jimmy’s Speelparadijs in hetzelfde pand als Race Planet Amsterdam zit, kun je nog veel meer activiteiten doen! Combineer het spelen bijvoorbeeld met bowlen of lasergamen. Kinderen vanaf 8 jaar (min. 1,35 meter) kunnen ook nog eens komen karten. Hoe vet is dat? 

Meer info over het speelparadijs

Tarieven

Kom jij lekker een dagje spelen bij Jimmy’s Speelparadijs? Gezellig, je bent altijd welkom!

Kleurplaat

Kom jij binnenkort naar Jimmy’s Speelparadijs? Dan vinden we het extra leuk als je ons verrast met een mooie kleurplaat.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00