Speelparadijs

Jimmy’s Speelparadijs is het leukste dagje uit!

Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam is zo groot dat het je werkelijk begint te duizelen. Waar moet je beginnen in de binnenspeeltuin? Zoveel te doen! Kids kunnen zich onder meer uitleven met trapskelters, driewielers en elektrische ‘Formule 1-wagens’. Ook het enorme klimkasteel en de klautertoren zorgen voor veel plezier, net als de sleebaan die hoog in de bergen ligt! Zoveel te doen in de binnenspeeltuin in Amsterdam! Daarnaast kun je gratis rolschaatsen bij Roller Planet met je Jimmy entree! 

Kon je maar blijven slapen in Jimmy’s Speelparadijs om morgen weer verder te spelen…

Jongen zwaait met lach in het speelparadijs
ouders en kinderen op het terras van Jimmy's Speelparadijs hebben plezier

Ook leuk voor ouders

 

Een speelparadijs is er natuurlijk wel voor kinderen, maar bij Jimmy’s in Amsterdam worden ouders en begeleiders niet vergeten. De indoor speeltuin heeft een uitgebreide leestafel, gratis wifi en natuurlijk een gezellige bar met heerlijke koffie, broodjes en snacks. Of wat dacht je van een te gekke rollerskatebaan waar je met de hele familie terecht kunt? Zo kom je je dag wel door in de binnen speeltuin. Ouders blij, kinderen blij. Daarnaast is parkeren voor de deur helemaal gratis en kun je gebruik maken van onze gratis wifi!  

Veilig spelen

 

Natuurlijk moeten kinderen veilig kunnen spelen in de indoor speeltuin. Daarom zijn alle attracties bij Jimmy’s goedgekeurd door het NVWA (Nederlandse Voedsel- en warenautoriteit). Daarnaast wordt er regelmatig gecontroleerd of alles nog veilig werkt en voert ons personeel preventief onderhoud uit. Ook is er getraind personeel aanwezig met BHV- en EHBO-diploma’s. Zo kun jij met een gerust hart jouw kinderen laten spelen bij Jimmy’s Speelparadijs. Wel zijn er een aantal huisregels om de indoor speeltuin leuk en gezellig te houden.

Meer info over het speelparadijs

speelparadijs

Wat is er te doen?

Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam is zo groot dat het je werkelijk begint te duizelen.
Waar moet je beginnen? 

Tickets

Kom jij lekker een dagje spelen bij de binnen speeltuin Jimmy’s Speelparadijs? Gezellig, je bent altijd welkom!

Kleurplaten

Kom jij binnenkort naar Jimmy’s Speelparadijs? Dan vinden we het extra leuk als je ons verrast met een mooie kleurplaat.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00