Over ons

Over Jimmy’s Speelparadijs

Jimmy’s Speelparadijs is de leukste indoor speeltuin van Amsterdam. Al jarenlang beleven kinderen een onvergetelijke dag bij Jimmy. Met een grote verbouwing in 2019 is de binnenspeeltuin nog uitgebreider, leuker en veiliger geworden. Zo zijn er nieuwe attracties bij gekomen, zoals de grote stormbaan en de pannakooi, en is het klimdoolhof veranderd in een echt klimkasteel met harnassen en schilden. Zo is er altijd wat te doen voor peuters, kleuters en oudere kinderen op elke dag van de week, tijdens de vakanties, weekends of gewoon doordeweeks. 

Of je nou gewoon komt spelen in de binnenspeeltuin voor een leuk dagje uit met het gezin, een kinderfeestje organiseert of een uitje zoekt voor een schoolklas, kinderopvang of buitenschoolse opvang. Het kan allemaal bij Jimmy’s Speelparadijs. Met onze eigen keuken kun je gezellig blijven eten en er een complete dag plezier van maken.

Jongen klimt op de wand van het springkussen naar boven

Veiligheid

De veiligheid van kinderen is erg belangrijk voor Jimmy. Daarom zijn de attracties in de indoor speeltuin gecontroleerd en voorzien van certificaten. Daarnaast zorgt ons schoonmaakteam voor goede hygiëne en is er altijd personeel aanwezig met BHV- of EHBO-diploma’s voor onverhoopte situaties. Hierdoor kan elk kind veilig en verantwoord spelen bij Jimmy’s Speelparadijs, voor een dagje uit zonder zorgen. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina Veilig spelen.

Meer informatie

speelparadijs

Speelparadijs

Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam is zo groot dat het je
werkelijk begint te duizelen.
Waar moet je beginnen? 

feestjes-en-arrangementen

Feestjes & arrangementen

Wil jij een onvergetelijk verjaardagsfeestje vieren bij Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam? Dat kan!

eten-en-drinken

Eten & drinken

In de keuken van Jimmy’s Speelparadijs worden heerlijke, gezonde broodjes en andere snacks voor je gemaakt.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00