Tarieven

Jimmy’s Speelparadijs tarieven

Kom jij lekker een dagje spelen bij Jimmy’s Speelparadijs? Gezellig, je bent altijd welkom! Wij adviseren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. We hebben te maken met grote belangstelling en daardoor kan het zijn dat we de toegang moeten ontzeggen vanwege het bereiken van de maximale capaciteit. Kom je alleen spelen in de binnenspeeltuin? Of wil je ook karten? Op deze pagina vind je alle tarieven. Let op: je wordt geadviseerd te reserveren om zo teleurstellingen te voorkomen. En wees ervan bewust dat Jimmy’s Speelparadijs alleen pin en creditcard accepteert, geen cash. Wel heb je muntjes nodig voor bijvoorbeeld de automaten. Wil je een feestje vieren in de binnen speeltuin? Kijk dan snel hier!

Kinderen hebben plezier op helling van schuim in het Klimkasteel

Entree Jimmy’s Speelparadijs

Kom lekker spelen!
Icon
Gratis

0 jaar

Icon
9,50

1 t/m 12 jaar

Icon
3,-

Vanaf 13 jaar en volwassenen

Wij adviseren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. We hebben te maken met grote belangstelling en daardoor kan het zijn dat we de toegang moeten ontzeggen vanwege het bereiken van de maximale capaciteit. Let ook nog even op de coronamaatregelen, kijk voor meer info over de maatregelen hier

Alle speeltoestellen, inclusief het rollerskaten zijn na het betalen van de entreeprijs gratis toegankelijk met uitzondering van de elektrische autootjes en enkele speelautomaten. Deze kosten € 1,- per rit/spel.

Voor schoolreisjes, kinderdagverblijven en naschoolse opvang hebben wij speciale tarieven. Informeer naar de mogelijkheden.

Let op: Jimmy’s Speelparadijs accepteert alleen PIN en creditcards, geen cash.

Veilig spelen

Veilig en verantwoord kunnen spelen is voor ons net zo belangrijk als plezier maken. Daarom zijn al onze attractie gekeurd door het NVWA. Daarnaast is er personeel aanwezig met BHV- en EHBO-diploma’s. Zo kun jij met een gerust hart jouw kinderen laten spelen bij Jimmy’s Speelparadijs. Wel zijn er een aantal huisregels om de indoor speeltuin leuk en gezellig te houden.

Karaoke voor kids!

De leukste karaokebar van Nederland, speciaal voor kinderen! Zing de leukste nummers mee. De ruimte is exclusief voor jullie, dus laat je gaan! Leuk voor kids, en stiekem ook voor volwassenen.

Prijs:

  • Halve sessie: € 17,50
  • Hele sessie: € 35,-

Sessies duren 55 minuten.

Kinderkaraoke voor kinderen bij Jimmy's Speelparadijs in Amsterdam.

webshop

Geef een dag spelen bij Jimmy's Speelparadijs cadeau!
Icon
9,50

Cadeaubon Jimmy's Speelparadijs

Icon
80,-

Jimmy's 10-rittenkaart

Race Planet Combikaarten

Combineer een dag lang spelen met karten, lasergamen of bowlen. Jimmy’s Speelparadijs deelt het pand met Bleekemolens Race Planet, waardoor je een dagje uit of feestje nog leuker kunt maken. Bowlingbanen worden per uur aangeboden. Hieronder vind je de voordelige combikaarten van spelen in de indoor speeltuin van Jimmy’s Speelparadijs en een activiteit van Bleekemolens Race Planet.

Icon
16,50
Combikaart

Spelen & Lasergamen

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij Bleekemolens Race Planet in Amsterdam een lasergame doen van 12 minuten en een dag onbeperkt spelen in het mega indoor speelparadijs van Jimmy.

Meer informatie over lasergamen

Icon
23,50
Combikaart

Spelen & Karten

Naast onbeperkt spelen in de mega indoor speeltuin van Jimmy, kunnen kinderen vanaf 8 jaar ook een kartheat van 10 minuten rijden bij onze buren Bleekemolens Race Planet.

  • Minimum leeftijd: 8 jaar
  • Minimum lengte: 1,35 meter

Meer informatie over karten

Icon
30,50
Combikaart

Spelen, Karten & Lasergamen

Ga een dag helemaal los! Onbeperkt spelen bij Jimmy’s Speelparadijs, een kartheat van 10 minuten bij Bleekemolens Race Planet én 12 minuten lasergamen.

  • Minimum leeftijd: 8 jaar
  • Minimum lengte: 1,35 meter
Openingstijden

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 17.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: 09.00 – 17.00 uur
Donderdag: 09.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: 09.00 – 17.00 uur