Veilig spelen

Veilig spelen

Veilig spelen staat bij Jimmy’s Speelparadijs voorop. Daarom zijn alle attracties van de indoor speeltuin gekeurd en voorzien van de juiste certificaten volgens de richtlijnen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Om ervoor te zorgen dat het voor kinderen veilig blijft om te spelen, worden onze attracties goed onderhouden en regelmatig gecontroleerd. Daarnaast zorgt een dagelijkse schoonmaakploeg voor de hygiëne zodat kinderen onbezorgd kunnen ravotten in het speelparadijs.

 

Met de monorail van Jimmy's Speelparadijs ontdek je het hele speelparadijs van boven

Onze maatregelen

Voor het speelparadijs is een ontruimingsplan opgesteld dat op verschillende plekken te zien is in het pand. Daarnaast zijn er maatregelen getroffen in het kader van brandveiligheid, zoals gecertificeerde brandwerende spandoeken en de aanwezigheid van brandblussers. Tijdens de openingstijden is er altijd personeel met een BHV- of EHBO-diploma aanwezig dat getraind is om te helpen bij onverhoopte ongevallen en situaties te begeleiden tot professionele hulpverleners ter plekke zijn.

Evacuatieplan Jimmy's Speelparadijs

Huisregels

Om ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt in de binnenspeeltuin, heeft Jimmy’s Speelparadijs een aantal huisregels opgesteld. Op deze manier kan iedereen een zorgeloos dagje uit hebben. Mochten er toch nog vragen of opmerkingen zijn, meld het bij de bedrijfsleider of neem contact met ons op.

  • Aanwijzingen van de medewerkers moeten te allen tijde opgevolgd worden.
  • Mocht een medewerker gedrag of situatie dusdanig ernstig problematisch vinden, dan is hij/zij bevoegd de toegang van een bezoeker te ontzeggen.
  • Ouders/voogden/begeleiders zijn en blijven verantwoordelijk voor de kinderen die zij begeleiden en moeten daarom toezicht houden op en zorg dragen voor het gedrag.
  • Jimmy’s Speelparadijs is niet verantwoordelijk voor vermissing, diefstal of schade aan voorwerpen van bezoekers.
  • Bij elke attractie zijn speelregels aangegeven, deze moeten te allen tijde nageleefd worden. 
  • Het spelen bij Jimmy’s Speelparadijs is op eigen risico en de directie is niet aansprakelijk voor schade dat tijdsens het spelen is ontstaan.
  • Afval hoort in de afvalbak, gooi het daarom in een van de aanwezige afvalbakken.
  • Zelf meegebracht eten en drinken mag niet genuttigd worden in de binnenspeeltuin.
  • Dieren zijn niet toegestaan in het speelparadijs (m.u.v. geleidehonden)
Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00