Het leukste uitje voor kinderen in Amsterdam

Zoek je een leuke activiteit met kinderen in Amsterdam?

Dan ben je op het juiste adres! De indoor speeltuin van Jimmy’s Speelparadijs is zo groot en uitgebreid dat kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Naast alle attracties van het speelparadijs kunnen ze namelijk ook nog gratis rolschaatsen op de toffe rolschaatsbaan van Roller Planet, onder hetzelfde dak!  Zo beleven kinderen het allerleukste uitje in Amsterdam! Daarnaast is Jimmy’s Speelparadijs ook heel makkelijk te bereiken, naast de snelweg A5. Kom je niet uit Amsterdam, maar uit Haarlem, Zaandam, Amstelveen of zelfs Alkmaar? Je bent er zo! Kinderen uit heel Noord-Holland kunnen lekker komen spelen in het speelparadijs! 

skelterbaan
Kinderen klimmen naar de top van de Klautertoren bij Jimmy's Speelparadijs

Het tofste uitje

Het speelparadijs in Amsterdam is een onvergetelijk uitje voor kinderen. Want waar vind je nou een klimkasteel, klautertoren én skelterbaan onder één dak? Precies! Natuurlijk hebben we nog veel meer activiteiten voor kinderen, want wat dacht je van bowlen of lasergamen? Of -als je groot genoeg bent- karten op de kartbaan? Omdat Jimmy’s Speelparadijs onder hetzelfde dak als Race Planet Amsterdam zit, kun je het eenvoudig combineren met spelen in de indoor speeltuin! Zo beleven kinderen een nog leuker uitje in Amsterdam! 

Meer info over het speelparadijs

speelparadijs

Wat is er te doen?

Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam is zo groot dat het je werkelijk begint te duizelen.
Waar moet je beginnen? 

Tarieven

Kom jij lekker een dagje spelen bij de binnen speeltuin Jimmy’s Speelparadijs? Gezellig, je bent altijd welkom!

Kleurplaten

Kom jij binnenkort naar Jimmy’s Speelparadijs? Dan vinden we het extra leuk als je ons verrast met een mooie kleurplaat.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00