Schoolreisjes

Het leukste uitje in Amsterdam voor een school, kinderdagverblijf of BSO!

Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam is de ideale locatie voor een onvergetelijk schoolreisje! Ook voor een dagje uit met het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang (BSO) kun je terecht bij Jimmy’s Speelparadijs. De kinderen vermaken zich meer dan goed in alle attracties in de indoor speeltuin en kunnen helemaal los gaan. Ondertussen kan de begeleiding alles makkelijk in de gaten kan houden met een lekker kopje versgemalen koffie, thee of wat anders. Zo kunnen de kids veilig en vertrouwd spelen tijdens een schoolreisje of een dagje uit in Amsterdam met de kinderopvang of BSO. 

zoveel te doen in de Indoor speeltuin

Er is voor kids zoveel te beleven in de indoor speeltuin van Jimmy’s Speelparadijs. Rijden op de skelters, rennen door het klimkasteel, glijden van de klautertoren; noem het maar op. Kinderen vervelen zich geen seconde. Daarnaast kun je ook rolschaatsen! De grote rolschaatsbaan van Roller Planet (direct te bereiken vanuit het speelparadijs) is gratis toegankelijk bij Jimmy’s Speelparadijs. Hier kun je tot 17:00 losgaan op de rolschaatsbaan. Hoe leuk is dat als schoolreisje? Oftewel, kids kunnen zich helemaal laten gaan in het overcomplete speelparadijs van Jimmy tijdens het leukste dagje uit. Hier kun je een kijkje nemen bij onze attracties. 

Arrangementen

Met onze arrangementen wordt jullie hele dag verzorgd. Dus, naast al het speelplezier in de indoor speeltuin ook nog eens lekker eten en drinken. Neem voor de arrangementen hier een kijkje. Neem voor alle mogelijkheden contact op ons op!

Jongens trappen de bal in de pannakooi tijdens voetballen.

Meer info over het speelparadijs

speelparadijs

Wat is er te doen?

Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam is zo groot dat het je
werkelijk begint te duizelen.
Waar moet je beginnen? 

Tarieven

Kom jij lekker een dagje spelen bij de binnen speeltuin Jimmy’s Speelparadijs? Gezellig, je bent altijd welkom!

Kleurplaat

Kom jij binnenkort naar Jimmy’s Speelparadijs? Dan vinden we het extra leuk als je ons verrast met een mooie kleurplaat.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00