Jimmy’s Speelparadijs Jaarkaart

Bezoek Jimmy’s Speelparadijs op het moment dat het jou uitkomt!

Heb je geen genoeg gekregen van het spelen bij Jimmy’s Speelparadijs? Dat kunnen we goed begrijpen! Het is dan goed om te weten dat je een jaarkaart kunt aanschaffen, zodat je bij Jimmy onbeperkt in de leukste indoor speeltuin van Amsterdam kunt spelen. Dus een jaar lang spelen met plezier, voor slechts € 59,-. Én wat het nog leuker maakt is dat je een vriendje of vriendinnetje met korting mee mag nemen. Daarnaast krijg je ook nog eens korting op arrangementen. Beter wordt het gewoon niet. Kijk snel hieronder voor de voordelen.

 

Jouw eigen jaarkaart aanschaffen

Je kunt eenvoudig een jaarkaart aanschaffen bij jouw volgende bezoek aan Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam. Het enige wat je hoeft te doen is een pasfoto meenemen die op jouw jaarkaart komt. Een jaarkaart kost € 59,- per jaar, ontdek alle voordelen hieronder.  Daarna kun je natuurlijk gelijk door om te gaan spelen in Jimmy’s mooie binnenspeeltuin in Amsterdam. 
afbeelding van het pasje van Jimmy's Speelparadijs jaarkaart

Voordelen & Korting

Met Jimmy’s Jaarkaart kun je het hele jaar lekker spelen bij Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam. Wanneer je wilt en net zo lang je wilt voor maar € 59,- per jaar. De kaart is persoonsgebonden en geeft één ouder/begeleider gratis entree. Daarnaast ontvangt één ander kind ook korting op de reguliere entreeprijs en betaalt € 6,50 in plaats van € 8,50. Als klap op de vuurpijl ontvang je als Jaarkaarthouder 10% korting op de arrangementen van Jimmy! Jimmy’s Jaarkaart koop je eenvoudig bij Race Planet Amsterdam. Vergeet niet een pasfoto voor de kaart mee te nemen. 

 

  • 1 jaar geldig (vanaf dag aankoop);
  • 1 ouder/begeleider gratis entree;
  • 1 ander kind (broertje/zusje/vriendje/vriendinnetje) krijgt korting op de reguliere entreeprijs en betaalt € 6,50 ipv € 8,50;
  • 10% korting op Jimmy’s Speelparadijs arrangementen van kaarthouder.
  • Gratis toegang (tot 18.00 uur) tot Roller Planet.

Voorwaarden van de Jaarkaart

Jouw Jimmy’s Speelparadijs Jaarkaart is alleen geldig als je pasfoto hierop is bevestigd. Doe dit dus vandaag nog, want je hebt dan des te langer voordeel van je kaart!

Bevestigen van je foto is eenvoudig: je hoeft enkel je pasfoto op het daarvoor bestemde deel van de kaart te leggen, het beschermpapier van de plakfolie te verwijderen en de plakfolie over de kaart en pasfoto te plakken. Hoe cool is dat, een echte kaart met je eigen naam én pasfoto!

  • Jaarkaart staat op naam van een kind (2 t/m 12 jaar);
  • Enkel geldig als pasfoto van de kaarthouder op de jaarkaart is bevestigd;
  • Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen;
  • De Jaarkaart is 1 jaar geldig vanaf de dag van aankoop en verloopt automatisch na dit jaar. De Jaarkaart wordt niet automatisch verlengt.
  • Jimmy’s Speelparadijs kan bij entree om legitimatie van de kaarthouder vragen.
Openingstijden

Openingstijden

 Helaas zijn wij tijdelijk gesloten.

Maandag: Tijdelijk gesloten
Dinsdag: Tijdelijk gesloten
Woensdag: Tijdelijk gesloten
Donderdag: Tijdelijk gesloten
Vrijdag: Tijdelijk gesloten
Zaterdag: Tijdelijk gesloten
Zondag: Tijdelijk gesloten