Openingstijden voorjaarsvakantie

Nog langer spelen tijdens de voorjaarsvakantie!

Voor je het weet is de voorjaarsvakantie 2023 weer begonnen! Maar tot dan kun je natuurlijk ook altijd bij ons komen spelen in Amsterdam. 

Tijdens de voorjaarsvakantie in 2023 heeft Jimmy’s Speelparadijs andere openingstijden en kun je dus nog langer klimmen, klauteren, springen en rennen! 

 

Openingstijden Voorjaarsvakantie 2023
Maandag – donderdag: 11.00 – 19.00 uur
Vrijdag – zondag: 11.00 – 19.00 uur
   
   

Bekijk hier de tarieven voor een bezoek aan Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam! Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen in de indoor speeltuin? Neem eens een kijkje op de pagina ‘Wat is er te doen’!

Tot snel in het speelparadijs! 

Jongen klimt op de wand van het springkussen naar boven

Ook in de voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie is Jimmy’s Speelparadijs natuurlijk ook het leukste dagje uit in Amsterdam. Spelen, eten en drinken, rolschaatsen, het kan allemaal. Daarnaast kun je het spelen bij het speelparadijs ook voordelig combineren met bowlen, lasergamen of karten bij Race Planet, onder hetzelfde dak! Hoe leuk is dat? Maar, uiteraard is een uitje naar de indoor speeltuin ook een hele belevenis op zich. Klim door alle gangen van het klimkasteel en glij van de glijbaan. Op de skelterbaan ben je net op de echte weg en race je door de bochten. En dat is nog lang niet alles wat je kunt doen in de indoor speeltuin. Kijk hier eens wat er allemaal te beleven is en hier vind je onze tarieven. Ook vind je daar de mogelijkheden voor de leukste kinderfeestjes. Voor een complete dag speelplezier met al je vriendjes en vriendinnetjes! 

Tot snel in het speelparadijs! 

Meer info over het speelparadijs

speelparadijs

Wat is er te doen?

Jimmy’s Speelparadijs in Amsterdam is zo groot dat het je
werkelijk begint te duizelen.
Waar moet je beginnen? 

Tarieven

Kom jij lekker een dagje spelen bij Jimmy’s Speelparadijs? Gezellig, je bent altijd welkom!

Kleurplaat

Kom jij binnenkort naar Jimmy’s Speelparadijs? Dan vinden we het extra leuk als je ons verrast met een mooie kleurplaat.

Openingstijden

Openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00
Dinsdag:13:00 – 19:00
Woensdag:13:00 – 19:00
Donderdag:13:00 – 19:00
Vrijdag:13:00 – 19:00
Zaterdag:11:00 – 19:00
Zondag:

11:00 – 19:00